Най-често срещаните грешки при създаването на уебсайт

Като стартиращ бранд, последното нещо, което бихте искали, когато стартирате своето онлайн присъствие, е да сте собственик на нефункционален уебсайт. Професионалният уебсайт е важен критерий за привличане на нови клиенти, установяване на бизнес достоверност и насърчаване на взаимоотношенията с вашите настоящи и бъдещи клиенти.

Прочети повече

7 съвета за това как да изберете най-подходящата WordPress тема за вашия сайт

Съществуват хиляди Word Press теми, от които можете да избирате за вашия сайт. Те са толкова много, че ще са ви нужни буквално дни, само, за да ги прегледате всичките. Всичко това може да е изключително объркващо за повечето от вас, като основният въпрос, на който трябва да си отговорите е:

Прочети повече

По какво се разпознава добрия копирайтинг?

Създаването на перфектния уеб контент е едно от условията да постигнете успехите и целите, които сте поставили на своя онлайн бизнес, уеб сайт, интернет магазин или блог с афилиейт линкове. Но за да го получите е добре да сте наясно, че не всеки копирайтър е достатъчно талантлив за вас, не всяка копирайтинг идея би била ефикасна за вас. Когато говорим за добрия копирайтинг, най-често, смисълът се крие в подходящия копирайтинг за конкретната мисия или концепция. Истината обаче е, че един добър копирайтър е достатъчно гъвкав, за да превключва от тема на тема, от клиент на клиент, от концепция на концепция. В тази връзка, днес решихме да ви дадем няколко съвета и насоки относно това по какво може да разпознаете добрия копирайтинг.

Прочети повече

Топ грешки, които да не допускаме с първия си уебсайт

Създаването на уебсайт в днешни дни е нещо напълно нормално – без значение дали ще дадете на професионална агенция да свърши тази задача, или ще го направите сами, с помощта на експерт или шаблон за стандартни корпоративни сайтове или блогове. Въпреки че почти всеки днес има уебсайт, все още се правят доста грешки в изграждането на една уеб страница. Честно казано, те са недопустими, имайки на предвид факта, че достъпът до нужната информация е напълно безплатен и на един клик разстояние.

Прочети повече

Новото в интернет маркетинга за 2016 година

Поредната година си отиде, а с нея и работещите механизми в интернет маркетинка. По традиция, в началото на всяка нова година, маркетолозите – включително и тези работещи в дигиталната сфера (около 75% от маркетолозите по принцип днес) – изкарват на показ всички нови тенденции, похвати и трикове, които ще се ползват през идните 12 месеца. 2016 година не прави никакво изключение в това отношение. Новото в интернет маркетинга за тази година вече стана ясно и добре обяснено от експертите. Ние сме тук, за да ви поднесем в съкратен вариант, за да ви бъде лесно да осъзнаете и в последствие приложите всички тези новости. Вижте кои са новите трендове за интернет маркетинга през 2016 година още сега:

Прочети повече

За предимствата на Фейсбук рекламата

Когато става въпрос за промотиране на стока или услуга, фирма или кауза, човек или просто вашия забавен сайт в интернет, най-доброто решение, разбира се, е рекламата. В интернет, за щастие, се предлагат достатъчно опции за рекламиране. Естествено, когато става въпрос за стартиране на бизнес или за спешно обновяване и развитие на такъв, добре е да заложим на реклама, която наистина работи.

Прочети повече

Всичко, което трябва да знаете за имейл маркетинга

Имейл маркетингът е един от подходите в сферата на дигиталния маркетинг за събиране на клиентела и юзъри в даден сайт или онлайн магазин, за привличане на интереса на потребителите, за увеличаване на продажбите, за разпространение на каузата и изобщо за основната идея, която един сайт или цяла мрежа от такива, бизнесът или предприемачите искат да постигнат.

Прочети повече

5 причини да изберете респонсив дизайн за своя корпоративен уеб сайт

В началото на есента миналата година от Google въведоха стабилни рестрикции за уеб сайтовете от гледна точка на излизането им в даден ред и страница в търсачката. Сайтовете без мобилна версия, така да се каже, бяха почти пренебрегнати. От Google споделиха, че фирмите трябва задължително да подготвят и мобилна версия на сайта си, ако искат да излизат на предните страници с резултатите от търсенето.

Прочети повече

Защо е важен копирайтингът за успешния онлайн бизнес?

Един голям човек и може би, бащата на модерната реклама у нас – няма да споменаваме името му, защото той самият няма нужда от реклама – бе казал, че никой бизнес не е толкова голям, колкото е голяма рекламата му. Ако изхождаме от това твърдение, а едва ли има някой, който ще го отрече или който ще има доводи срещу него, то тогава, днес, никой бизнес не може дори да бъде голям без да има онлайн реклама.

Прочети повече

SEO за уебсайта ми – да бъде, или да не бъде?

За повечето от вас това е повече от абсурден и нелогичен въпрос. Ами, разбира се, че да бъде! Нуждата от SEO оптимизация едва ли някога ще изчезне, след като сте пренесли бизнеса си в интернет пространство или самият ви бизнес се намира именно тук и е свързан по един или друг начин с мрежата. Ясно е, че дори при наличието на дигитална реклама и социални мрежи SEO е похват за подобряване на репутацията, увеличаване на продажбите, нарастване на клиентелата и дори подобряване шансовете за по-бързо развитие на компанията ви, е без който не можете. Но дори по-миналата година да сте били най-добрите в областта или екипът ви от SEO оптимизатори са били такива, няма гаранция, че през 2015-та всичко ще си остане по същия начин.

Прочети повече