11 места, откъдето можем да закупим професионално изработени WordPress теми

През последните няколко години, популярността на WordPress изумително нарасна, което от своя страна доведе до нарастващо търсене на теми. С това нарастващо търсене се отвориха много онлайн магазини за закупуване на WordPress теми.

Някои биха казали, че магазините за WordPress теми стават все повече и по наситени, и те вероятно са прави. Въпреки че има все повече и повече доставчици на WordPress теми, това не означава по-широк избор на теми за тези, които търсят повече от това, което може да им предложи безплатната тема.

Единственият проблем е в това да намерите качество и професионализъм в огромното море на платените WordPress теми. Изглежда, че по-голямата част от платените теми им липсва нещо и по-скоро се проявяват като аматьорски теми, които би трябвало да бъдат предлагани безплатно.

В тази статия ще ви покажа 11 страхотни места, от които можете да закупите професионално изработени WordPress теми. Места или по-скоро магазини за WordPress теми, които се управляват или от дизайнери, или от хора, които разбират как трябва да бъде създаден един дизайн и са доказали качеството на всяка една от техните теми.

1. Theme Trust

Theme Trust създават красиви WordPress теми, които са нереално лесни за използване. Те са нови на пазара, но предлагат високо качество и показват огромно внимание към детайлите.

wp_theme_trust

2. Theme Shift

ThemeShift се гордее със създаването на „професионални“ WordPress теми, и те вършат наистина страхотна работа. Техните теми са добре проектирани и показват голямо внимание към детайлите.

wp_themeshift

3. Themify.me

Themify.me е един от най-късните WordPress магазини, които решиха да навлязат в този бизнес, но въпреки това всички техни теми изглеждат просто невероятно.

wp_themify

4. The Theme Foundry

The Theme Foundry предлагат невероятни дизайни, освен това тях ги е грижа почти за всичко: внимание към детайлите, чистота на дизайна, отговорност, леснота при създаването на сайта,. The Theme Foundry е управляван от бившия NFL футболист, който стана уеб дизайнер,а именно Drew Strojny.

wp_theme_foundry

5. Organic Themes

Organic Themes се стремят към създаването на красиви и уникални WordPress теми, които да задоволят всяка нужда на техния клиент.

wp_organic

6. Elegant Themes

Elegant Themes са сформирани с цел елегантни и професионални теми. И всеки техен проект се инжектира с доза от скромна елегантност, която да е достойна за името си.

wp_elegant_themes

7. Graph Paper Press

Graph Paper Press предлагат дизайни, които могат да трансформират вашия сайт от скучен и сив до удивителен и невероятен.

wp_graph

8. Pro Theme Design

Pro Theme Design набляга на качеството пред количеството. Това качество е довело до голяма популярност на техните WordPress теми.
wp_pro

9. Obox Themes

Obox Themes се стремят към прекрасен дизайн и функционалност, за които по принцип може да се снабдите само от професионални агенции на доста скъпи цени.

wp_obox

10. WooThemes

WooThemes е най-популярния сайт предлагащ платени WordPress теми. Те са най-дълго на пазара, като повечето от техните теми изглеждат невероятно.

wp_woo

11. ThemeForest

Themeforest е един отличен уеб сайт за намиране на платени WordPress теми, които да отговарят на почти всяка нужда.

wp_theme_forest
Купували ли сте досега WordPress теми? От кой сайт купувате теми и кои ви харесват най-много?

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *