Spreadshirt: Нов начин за печелене на пари онлайн и как вие може да спечелите също!

Чували ли сте някога за принтирай при поръчка  (print on demand – P.O.D.) афилиейт програмите? В тази статия ще ви разкажа какво представлява и как да се захванете за това ако решите.

Създавате безплатен магазин, качвате снимки, слагате ги на тениски, обувки, шапки и на други аксесоари.Създвате собствена търговска марка, която ви носи комисиона при продаден продукт.

Други фирми се занимават с цялото принтиране и изпращане на продукта до вашия клиент, като вие само събирате комисиона.Такива фирми са Zazzle,Spredshirt,Cafepress и други сайтове:

  • http://www.zazzle.com/
  • http://www.spreadshirt.com/
  • http://www.cafepress.com/

Тъй като работя със Spredshirt реших да ви разкажа за нея. Комисионната от продадена тениска варира от 7$ до 9$.

спечели пари онлайн

Има четири причини поради, които това плащане ме кара да бъда развълнуван.

Първо – напомня ми са всички онлайн възможности да спечелим пари и исках да ви помогна, като ви дам идея – особено на тези от вас, които са в нишки, където не съществуват много възможности за осигуряване на приходи.И на тези от вас, които все още не са разбрали как могат да спечелят онлайн.

Хората обичат носенето на тениски, които им позволяват да изразят себе си. (Да не говорим за селфита-та, които могат да си направят, което може да означава още по промоция за вас!) Ключът е в думите и дизайна на дадена тениска. Вие наистина трябва да знаете какво би искала вашата аудитория.

Открих че хората харесват тениски,които:

  • насърчават социалното съзнание
  • изразяват гордост
  • са комични или забавни
  • включват игра на думи или добре познати фрази
  • имат добър дизайн

Това са много опити и грешки. Някои тениски са моментален хит за мен, а с други не мога да направя и продажба:)

Втората причина, която бих искал да изтъкна е, че не съм най-добрия дизайнер.Фактът, че мога да отворя Photoshop и да създам един добре изглеждащ дизайн, които се продава ме кара да се чувствам добре.Въпреки че имам само основни познания,не съм експерт в боравенето с Photoshop .Създавам някой проекти сам, а други  възлагам на други дизайнери, на които плащам и после продавам тениската в Spreadshirt и понякога печеля двойно на това, което съм платил на дизайнера 🙂

Трето – забавно е ! Има някакво невероятно чувство знаейки, че може да имаш идея за тениска,нещо, което си създал за 10 минути и си сложил за продажба веднага. Трябва да обичаме удобството на интернет!

И последно, но не на последно място …когато имаш трафик към сайта,приходите може да са доста големи. Единственото рекламиране на тениски , които съм направил беше да кача няколко снимки на Pinterest. А останалия трафик идва от няколко други сайта, които ми осигуряват доста продажби

спечели пари онлайн

Около 70% от продажбите са генерирани от моите директни реферали от сайта. Останалите 30% идват от пазара на Spreadshirt. Така че хората могат да продават моите проекти в техните магазини, и аз сам определям комисионната си. (Това не е задължително, ако не искате другите да продават вашите тениски.)

Представете си, ако бях използвал социалните медии повече (различни от Pinterest). Бих продал много повече. Аз разбира се не съм много добър в тази област, като и поради това, нямам много последователи било то във facebook или друга социална медия. 🙁

Наистина не съм рекламирал никъде другаде тениските си,в никоя друга социална медия освен Pinterest,но ако вие имате една страница с много следвания,имате много възможности да генерирате много продажби от магазина на Spreadshirt.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *